Hoe we werken

Het beste uit je webshop halen doen we samen met jou. Niet alleen door betrouwbare techniek op basis van Shopware, maar ook door een hechte samenwerking, een gezonde dosis lef en een duidelijk focus op groei.

Hechte samenwerking

Geen eigenaar van je webshop, maar wel jouw technisch partner. We trekken gezamenlijk op en voelen ons samen met jou verantwoordelijk voor het welzijn van jouw webshop. Een hechte samenwerking is voor ons daarom belangrijk. Je krijgt bij Kiener een vast aanspreekpunt die jou actief bij het ontwikkelproces betrokken houdt. We brengen jullie wensen en eisen vooraf in kaart en ontwikkelen jouw webshop vervolgens in korte overzichtelijke fasen. Daarmee houd jij grip op de tijd die we besteden en de onderdelen waaraan we dat doen.

Gezonde dosis lef

We durven onszelf best helden te noemen, maar we zijn zeker geen waaghalzen. We kijken graag met frisse blik naar jouw uitdagingen onder de belangrijke voorwaarde dat dat nooit ten koste mag gaan van de eindkwaliteit. Dus laten we ons technisch brein graag hard werken om met creatieve en goed onderbouwde oplossingen te komen.

#NoNerds

We zijn hartstikke technisch. We leven van techniek en zijn daar het liefst iedere dag mee bezig. Maar die techniek moet wel in dienst staan van jouw webshop en daarbij behorende plannen. En belangrijker nog: die techniek moet begrijpelijk en overzichtelijk zijn. Daarom vind je bij ons slimme en communicatieve mensen die het belangrijk vinden wat we met behulp van techniek voor jou kunnen bereiken.

Meer over Kiener