Hoe we werken

Werk samen met Kiener aan zakelijk succes.

Een succesvolle webshop is geen kant-en-klaar product. Want alleen met maatwerk en een gedegen voorbereiding zorg je dat shoppers in jouw online winkel beter geïnformeerd worden. Sneller vinden wat ze zoeken. Makkelijker kunnen afrekenen. Kortom: wél een reden hebben om terug te keren. Of beter nog: vaste klant worden.

Zo doen we dat.

Bij Kiener gaat aan de ontwikkeling van je webshop een uitgebreid traject vooraf. Een traject dat we deels samen doorlopen. Een traject dat niet alleen een uitstekende webshop oplevert, maar ook groei van jouw online business als doel heeft.

Lees meer over de Kiener-methode

Meer dan alleen je webshop.

Vaak draaien er minimaal drie systemen om je webshop heen die ervoor zorgen dat je jouw producten daadwerkelijk kunt leveren aan je klanten. Dat begint met een Payment Service Provider en verzendpartner, maar zodra je groeit komen daar al snel systemen bij, bijvoorbeeld voor het beheren van je producten en je voorraad. Niet alleen de systemen die je kiest, maar ook de inrichting ervan zijn van grote invloed op het succes van je webshop.

Lees verder over digital commerce

De samenwerking met Kiener is fijn omdat zij zeer flexibel zijn en we samen mooie dingen voor Shopware-klanten maken. We zijn bij Mollie erg tevreden.
Hugo Prinse, Mollie Payments

Dit vinden we belangrijk in onze samenwerking met jou.

Jouw webshop staat bovenaan ons prioriteitenlijstje. Om ervoor te zorgen dat jij daarmee 100% tevreden bent gebruiken we niet alleen de beste techniek – in de vorm van Shopware  – maar werken we ook binnen vaste kaders. Dat bevordert de communicatie tussen jou en ons en zorgt voor een optimale samenwerking. We zetten die kaders hier kort voor je op een rijtje:

 • Betrokkenheid
  Als klant betrekken we je bij alle fases van de ontwikkeling van je webshop. Zo houden we de vinger aan de pols en blijven we samen scherp.
 • Realistisch en oplossingsgericht
  Jouw uitdagingen zijn onze uitdagingen. We denken graag mee om ze op een creatieve manier aan te gaan en eventuele problemen daarbij verantwoord op te lossen. Zonder eventuele risico’s uit het oog te verliezen. Met slimme mensen en slimme techniek.
 • Eén vaste adviseur voor jou
  Je krijgt bij ons een vaste contactpersoon toegewezen. Die informeert je over de voortgang en adviseert en begeleidt je waar nodig. Dat doen we om het project beheersbaar en de lijnen kort te houden.
 • Eén vast aanspreekpunt voor ons
  Voor ons is het belangrijk dat we één aanspreekpunt hebben binnen jouw organisatie. Dit noemen we de Product Owner. We betrekken deze actief bij het ontwikkelproces en hebben regelmatig contact om de voortgang te bespreken.

Samenwerken?

Zie jij een samenwerking met ons wel zitten? Dan maken we graag kennis met je!

Kennismaking plannen