De Kiener-methode

Bij Kiener gaat aan de ontwikkeling van je webshop daarom een uitgebreid traject vooraf. Een traject dat we deels samen doorlopen. Een traject dat niet alleen een uitstekende webshop oplevert, maar ook groei van jouw online business als doel heeft.

Zo doen we dat.

De ‘Kiener-methode’ naar een webshop die het verschil maakt bestaat uit vier fasen, die we hieronder graag aan je toelichten.

Voorbereiding en strategie

Een goede voorbereiding is het halve werk. Wat wil je met je webshop bereiken? Wat zijn de (technische) vereisten en randvoorwaarden die daarbij horen? Welke strategie is het meest geschikt om dit alles te realiseren? We stellen samen met jou een plan voor samenwerking op. En bepalen een haalbare tijdsplanning. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je nooit voor verrassingen te staan.

Ontwerp en bouw

Nadat in de eerste fase de basis is gelegd, is het tijd voor het grafisch ontwerp van je webshop. Want dat moet er professioneel en uitnodigend uitzien voor je klanten. We bouwen het ontwerp in gedeelten op. En we baseren het op je strategische doelstellingen en huisstijl zodat het voor je klanten een logisch, herkenbaar visueel verlengstuk is. Anders gezegd: je webshop krijgt een identiteit die echt bij je bedrijf past.

Testen en livegang

Werkt alle technische functionaliteit zoals het moet? Zitten de knoppen op de juiste plaats? Zijn de teksten helder en duidelijk? Na het vullen van de website met content en producten zetten we in deze fase samen met jou de puntjes op de i. We testen je webshop grondig en voeren waar nodig wijzigingen of verbeteringen door. Alles ok? Dan zetten de knop om en staat je webshop live. Daar mag op geproost worden!

Doorontwikkeling en groei

We gebruiken niet voor niets de slogan ‘We enable growth’ in onze communicatie. We stellen daarom samen een groeiplan op voor je webshop. Gericht op meer terugkerende en vaste klanten, meer conversie en een stijgende omzet. En natuurlijk zitten we na de livegang ook niet stil als het gaat om de doorontwikkeling. Want e-commerce is en blijft altijd in beweging. Net als jouw webshop. Dus bewegen wij mee met je online business.

Passende aanpak?

Past onze aanpak bij jou en wil je nader kennismaken? Een afspraak is zo gemaakt!

Neem contact op