Over Kiener

Wij bouwen webshops die werken.

Een webshop bouwen is één ding. Maar een webshop bouwen die shoppers als favoriet opslaan en waar ze graag terugkomen is twee. Kiener weet dat beter dan wie dan ook.

Hoger niveau.

Wij zijn een onafhankelijke Shopware-specialist. Ooit ontstaan als spin-off van Emerce top 10 bureau Guapa E-commerce maar inmiddels volledig zelfstandig. Kiener heeft de beste techniek en de beste mensen in huis om ook jouw e-commerce naar een hoger niveau te tillen. Wij weten dankzij onze ruime ervaring en expertise wat wél en niet werkt in deze business. Van die kennis maken we graag gebruik om jou verder te helpen.

Ontmoet het team van Kiener.

Daniël

Daniël houdt zich bezig met alles op het gebied van front-end. Alles wat zichtbaar en klikbaar is wordt door Daniel uitgewerkt tot werkend geheel. En dat onder het genot van vaak hilarische woordgrappen.

Reinder

Reinder is ons schaap met vijf poten. Heeft het met techniek te maken? Dan is Reinder onze man. Maar gek genoeg kan hij ook bijzonder goed interfaces ontwerpen. Gouden combi, als je het ons vraagt!

Geert

Geert is oprichter van Kiener en het beste te omschrijven als meewerkend voorman. Adviseert onze klanten en begeleidt projecten. Tikje webshop-a-holic, vinden wij.

Lucinde

Als het over copy en content gaat is Lucinde onze steun en toeverlaat. Of het nou kort en krachtig moet zijn voor de sociale kanalen of groots en meeslepend voor andere doeleinden, je kunt ervan op aan dat Lucinde het regelt en voor elkaar krijgt!

Peter

Ken je dat? Mensen die zo veelzijdig zijn dat er geen label op is te plakken? Ontmoet Peter. Hij ondersteunt ons op verschillende vlakken bij onze eigen marketing en helpt ons met onze projectaanpak. En hij regelt de bedrijfsmasseur. We bedoelen maar.

Sebastiaan

Hoe goed je webshop ook is, er valt altijd meer uit te halen volgens Sebastiaan. Lekker positief toch? En hij heeft vaak nog gelijk ook. Sebastiaan komt altijd met grondige analyses en scherpe verbeteradviezen waar onze klanten echt iets aan hebben.

Kom kennismaken!

Ben je op zoek naar een betrouwbare  partner om samen je e-commerce mee naar een hoger plan te tillen? Neem dan gerust eens contact met ons op voor het maken van een afspraak. We stellen ons graag aan je voor en zijn benieuwd naar de ideeën en plannen die je hebt om je online verkoop op te zetten of verder uit te bouwen. De koffie staat klaar!

Bel met (085) 130 21 75 of maak gebruik van ons contactformulier. We nemen dan  zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gecertificeerd Shopware partner

Kiener is gecertificeerd Shopware partner. Daarnaast zijn we gecertificeerd partner-dealer van Pickware, de integrale oplossing voor ERP, warehouse management en POS.

Certified Template Designer
Certified Template Developer
Certified Developer
Certified Developer Advanced

Meer informatie

Mocht je meer willen weten over ons bedrijf en onze werkwijze dan kun je elders op de site lezen wat we kunnen betekenen voor jouw e-commerce, op welke manier we dat doen en wat we daarbij belangrijk vinden. Bellen of langskomen kan natuurlijk ook.