Over Kiener

Wij bouwen webshops die werken.

Een webshop bouwen is één ding. Maar een webshop bouwen die shoppers als favoriet opslaan en waar ze graag terugkomen is twee. Kiener weet dat beter dan wie dan ook.

Hoger niveau.

Wij zijn een onafhankelijke Shopware-specialist. Kiener heeft de beste techniek en de beste mensen in huis om ook jouw e-commerce naar een hoger niveau te tillen. Wij weten dankzij onze ruime ervaring en expertise wat wél en niet werkt in deze business. Van die kennis maken we graag gebruik om jou verder te helpen.

Ontmoet het team van Kiener.

Daniël

Daniël houdt zich bezig met alles op het gebied van front-end. Alles wat zichtbaar en klikbaar is wordt door Daniel uitgewerkt tot werkend geheel. En dat onder het genot van vaak hilarische woordgrappen.

Reinder

Reinder is ons schaap met vijf poten. Heeft het met techniek te maken? Dan is Reinder onze man. Maar gek genoeg kan hij ook bijzonder goed interfaces ontwerpen. Gouden combi, als je het ons vraagt!

Geert

Geert is oprichter van Kiener en het beste te omschrijven als meewerkend voorman. Al noemt hij zichzelf liever bemoeial. Hij adviseert onze klanten en begeleidt projecten. Tikje webshop-a-holic, vinden wij.

Peter

Peter bouwt geweldige e-commerce producten. Aldus zijn Twitter-bio. En gelijk heeft ie wel een beetje. Met zijn kennis van processen en ruime ervaring als projectmanager zorgt hij ervoor dat onze klanten krijgen wat ze daadwerkelijk nodig hebben.

Daniël

Nog een Daniël! Verwarrend? Soms. Maar deze Daniël kan iets wat niemand van ons kan. Retestrakke conversiegerichte webshops ontwerpen van kop tot staart. En moet er langer worden doorgewerkt? Geen probleem, zolang er bier en pizza is.

Milan

Milan had net zo goed Benjamin kunnen heten. Hij is letterlijk de jongste van het stel, maar laat zich de kaas niet van het brood eten. Als full-stack developer bemoeit hij zich met alle facetten van de door ons gebouwde webshops.

Julian

Julian maakt ons front-end team compleet. Kent de kneepjes van het vak en heeft een sterk oog voor detail. Zo zorgt hij ervoor dat shoppen voor de klanten van onze klanten een feestje is. Komt elke ochtend grijnzend z'n bed uit, als je het ons vraagt.

Kom kennismaken!

Ben je op zoek naar een betrouwbare  partner om samen je e-commerce mee naar een hoger plan te tillen? Neem dan gerust eens contact met ons op voor het maken van een afspraak. We stellen ons graag aan je voor en zijn benieuwd naar de ideeën en plannen die je hebt om je online verkoop op te zetten of verder uit te bouwen. De koffie staat klaar!

Bel met (085) 130 21 75 of maak gebruik van ons contactformulier. We nemen dan  zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gecertificeerd Shopware partner

Kiener is gecertificeerd Shopware partner. Daarnaast zijn we gecertificeerd partner-dealer van Pickware, de integrale oplossing voor ERP, warehouse management en POS.

Certified Template Designer
Certified Template Developer
Certified Developer
Certified Developer Advanced

Meer informatie

Mocht je meer willen weten over ons bedrijf en onze werkwijze dan kun je elders op de site lezen wat we kunnen betekenen voor jouw e-commerce, op welke manier we dat doen en wat we daarbij belangrijk vinden. Bellen of langskomen kan natuurlijk ook.