Analytics voor Shopware: analyses voor hogere conversie

Wanneer je webshop eenmaal draait wil je daar het maximale uit halen. Meer bezoekers, hogere conversie, meer marge of een hogere retentie: genoeg redenen om aan je groei te blijven werken. Maar vergeet niet: techniek staat nooit stil. En het (koop)gedrag van je bezoekers verandert soms sneller dan de wind. Daar moet je rekening mee houden wanneer je wilt blijven groeien. Wij kunnen je daarbij helpen met Shopware analytics.

Aan de slag met groei

Speel je niet (tijdig) in op verandering, dan is de kans groot dat de groei van je e-commerce afneemt, stopt of erger nog: krimpt. Om deze doemscenario’s te voorkomen of ze om te buigen naar een positief resultaat is het hoog tijd voor een betere of verbeterde webshop. En daarvoor ben je bij Kiener aan het juiste adres. Ons motto is niet voor niets ‘We enable growth’!

Waar kijken we naar?

Heb je besloten om samen met ons je digital commerce verder uit te bouwen? En je webshop te verbeteren of te vernieuwen? Dan richten we onze aandacht op verschillende factoren die van invloed zijn op de kwaliteit, het functioneren en de groei van je webshop:

  • Vindbaarheid
  • Laadtijd
  • Duidelijkheid
  • Actiegerichtheid
  • Bruikbaarheid op verschillende apparaten
  • Navigatie
  • Vormgeving

Shopware analytics

Om je webshop te kunnen verbeteren is het nodig om te weten hoe deze nu presteert en hoe bezoekers zich nu gedragen. Die kennis haal je uit statistieken. De bevindingen kun je vervolgens gebruiken om verbeteringen door te voeren op plaatsen binnen je webshop waar dit het meest effectief is. Vergeet niet dat dit een doorlopend proces is. Dus ook na het doorvoeren van verbeteringen blijven we de prestaties van je webshop analyseren. Met die vinger aan de pols ontdekken we tijdig of verdere aanpassingen nodig zijn. Alles voor de groei!

Meer weten over optimalisatie?

Heb je een vraag over het verbeteren van je webshop? Of wil je meer informatie? Laat het ons weten. We informeren je graag over de mogelijkheden.

Neem contact op