Shopware hosting: waar moet je rekening mee houden?

Snelheid, stabiliteit en veiligheid: het zijn de belangrijkste eisen die onze klanten stellen aan hun webshop wanneer deze eenmaal online is. Daar wil je dus goede afspraken over maken. Afspraken die nageleefd worden. Bij Kiener voelen we ons medeverantwoordelijk voor het functioneren en presteren van jouw webshop. Daarom dragen we daar graag een steentje aan bij. Dat doen we met extra diensten waar je als klant gebruik van kunt maken, zoals goede Shopware hosting.

De extra diensten voor je webshop richten zich bij Kiener op vier gebieden: hosting, onderhoud, beveiliging en support. We laten ze kort de revue passeren.

Hosting voor Shopware

Goede hosting is van levensbelang voor je webshop. Je wilt kunnen vertrouwen op een stabiele, snelle en onafhankelijke omgeving. Ook in piektijden. De hosting moet bovendien veilig en schaalbaar zijn. Kiener biedt dit alles en meer. Want wij vinden dat je hosting optimaal ingericht moet zijn op het gebruik van Shopware. Alleen dan haal je alles uit je e-commerce.

Onderhoud

Je kunt bij ons terecht voor al het onderhoud aan je Shopware-webshop. Als je het onderhoud van je webshop bij ons neerlegt, dan kun je erop rekenen dat we deze altijd snel, veilig en up-to-date houden. Je kunt ook bij ons terecht als je Shopware-webshop niet door ons is gebouwd.

Beveiliging

We vinden het belangrijk dat jouw Shopware-webshop goed beveiligd is. Daarom nemen we zelf standaard verschillende maatregelen als we een webshop bouwen. Zo zorgen we dat hackers of andere kwaadwillenden geen enkele kans maken. Heb je al een webshop maar is die niet goed genoeg beveiligd? We helpen je graag om daar verandering in te brengen.

Support

Een specialist onder de speed dial? Geen probleem. Onze klanten kunnen dagelijks en binnen ruime openingstijden bij ons terecht voor ondersteuning. Of het nu om het gebruik gaat of om kleine aanpassingen. Uurtje-factuurtje, abonnement of strippenkaart? Bij Kiener kies je zelf het model dat het beste bij je bedrijf past. Wij staan voor je klaar!

Meer weten over onze extra diensten?

Heb je een vraag over onze aanvullende services? Of wil je meer informatie? Laat het ons weten. We informeren je graag over de mogelijkheden.

Neem contact op