Koppeling tussen Shopware en ERP

Wil je de financiƫle, logistieke en administratieve processen een naadloos geheel laten vormen met je webshop? Dan is een direct gekoppeld ERP-systeem dat altijd over de juiste informatie beschikt een logische keuze. Maar de betere ERP-systemen zijn vaak prijzig en omslachtig en complex in gebruik. Het Pickware ERP rekent af met die nadelen en zit standaard bij een Shopware-licentie.

Heb je een kleinschalige webshop, dan kun je de meeste informatie handmatig importeren en exporteren tussen verschillende systemen. Maar als je e-commerce begint te groeien dan wordt de kans op fouten daarbij steeds groter. Veelvuldig terugkerende processen nemen dan bovendien steeds meer kostbare tijd in beslag. Een ERP-systeem automatiseert en faciliteert deze processen.

Waarom een ERP-systeem gebruiken?

Met een ERP-systeem dat direct gekoppeld is aan je webshop kun je efficiƫnter werken. De belangrijkste voordelen:

  • Je bespaart veel tijd op je facturatie
  • Je weet direct wanneer artikelen uit voorraad dreigen te raken
  • Je beheert eenvoudig al je relatie-informatie
  • Je zet bestellingen voor leveranciers automatisch klaar
  • Je optimaliseert eenvoudig je pricing
  • Je hebt beter inzicht in processen en kunt daar beter op inspelen

Waarom kiezen voor Pickware ERP?

De ERP-module van Shopware is niet alleen een goede keuze omdat deze standaard bij je Shopware-licentie zit. Het pakket is namelijk uit te breiden met integraal voorraad- en verzendbeheer. Ook een kassamodule (POS) koppel je eenvoudig aan het systeem. Zo beschik je over een soepel werkende back-end die je veel tijdrovende klussen uit handen neemt.

Meer weten over Shopware ERP koppeling?

Heb je een vraag over ERP in Shopware? Of wil je meer informatie? Laat het ons weten. We vertellen je graag meer.

Neem contact op