Voor wie

We werken voor retailers, groothandels en voor merken. We doen niet aan onderscheid in branche of sectoren, en we vinden zowel B2B als B2C e-commerce erg leuk. Het liefst werken we met partijen die stevig in hun schoenen staan en graag de stap naar online verkoop willen maken, of partijen die dat al doen maar het gevoel hebben dat ze daar veel meer uit kunnen halen.

Vliegende start in e-commerce

Staat jouw bedrijf of merk als een huis maar verkoop je nog niet actief online? Dan komen we graag met je in gesprek. Starten met het online verkopen van je product is namelijk niet zomaar iets. Dat wil je in één keer goed doen, passend bij de kwaliteit die jouw organisatie beoogd. Daar hoort een samenwerkingspartner waar je op kunt bouwen. Die niet alleen voldoende inhoudelijke en technische kennis meebrengt, maar net zo eager is als jij om er een succes van te maken.

De volgende stap in jouw online groei

Verkoop je al online maar barst jouw webshop uit z’n voegen? Wij vinden dat techniek nooit een beperking mag zijn voor je groei. Dus kijken we graag met jou wat jij nodig hebt om jouw online verkopen harder te laten groeien zonder dat je bang hoeft zijn voor continuïteit.

We werken o.a. voor