Onze klanten maken het verschil

Kiener maakt de groei van e-commerce mogelijk voor retailers, groothandels en sterke merken. Zowel B2B als B2C. We richten ons op bedrijven die zich bewezen hebben en toe zijn aan de professionalisering van hun webshop of die nog niet beschikken over een online verkoopkanaal. Met een betere online shopping ervaring maken we graag ook het verschil voor jouw klanten.

Wij vinden dat techniek nooit een beperking mag zijn voor de groei van je bedrijf of e-commerce. Dus kijken we graag met jou wat er nodig is om jouw online verkopen een positieve impuls te geven. Dat doen we natuurlijk zonder dat de continuïteit van je bedrijfsactiviteiten in gevaar komt. Met het Shopware platform én onze jarenlange ervaring in e-commerce is een volgende fase naar succes daarom meer dan in goede handen.

Onze klanten bewijzen het

Ben jij klaar om je bedrijf (verder) online uit te bouwen? Met een webshop die je klanten meer te bieden heeft en net even beter is dan die van je concurrenten? Laat je dan overtuigen door bedrijven die je voor gingen. Meer houvast nodig? Dit is onze werkwijze.

Ook groeien?

Wil jij net als bovenstaande klanten ook verder groeien met je webshop? Een kennismaking is zo gepland.

Plan een kennismaking