Onze diensten

Kiener + Shopware = e-commerce die groeit.

Kiener ontwikkelt webshops. We werken met het open-source e-commerce platform Shopware, waarin wij specialist zijn. Je kunt ons inschakelen voor het ontwerpen, bouwen en onderhouden van jouw Shopware webshop. Onze expertise helpt je, samen met Shopware, om je zaak verder uit te bouwen.

Onze diensten

Opzetten van e-commerce strategie

Je hebt een mooie, goed werkende webshop. Maar hoe haal je daar alles uit wat erin zit? Samen bepalen we hoe je met minimale inspanning voor maximale groei zorgt.
E-commerce strategie

Ontwerpen en bouwen van webshops

Er komt heel wat kijken bij het opzetten van een webshop. Zeker als je niet voor een standaard oplossing gaat. Wij ontwerpen en bouwen de beste webshop voor jou.
Ontwerpen en bouwen

Koppelen van systemen

We zorgen voor een perfecte integratie van systemen voor bijvoorbeeld betalingen, e-mailmarketing en feed management. Zonder dat jij daar omkijken naar hebt.
Systemen koppelen

Verbeteren van conversie

Hoe zorg je dat shoppers niet alleen kijken, maar ook klant worden, producten kopen of diensten bij je afnemen? Wij hebben het antwoord op dit conversie-vraagstuk.
Je webshop optimaliseren

Hosting en onderhoud

Je website moet altijd bereikbaar zijn. Bestellen moet vlekkeloos gaan. Wij bieden betrouwbare hosting en up-to-date software. En we zorgen dat dit zo blijft.
Hosting en onderhoud voor Shopware