Wat doen we

Kiener is Shopware-specialist en bemoeit zich het liefst met de techniek. Kortom: wij bouwen aan webshops. Dat doen we met een sterke focus op groei. Wat wij bouwen moet jou als ondernemer helpen om verder te groeien.

Groei als uitgangspunt

Wat wil jij bereiken met jouw webshop? Welke groei heb je voor ogen? En welke doelen wil je realiseren in de komende jaren? Allemaal prangende vragen die we je willen stellen voordat we met elkaar aan de slag gaan. Het antwoord op deze vragen helpt ons ook om te bepalen wat we voor jou kunnen betekenen. We zijn op ons best wanneer we weten waar jij de lat legt. Samen met jou bepalen we vervolgens welke techniek daarvoor nodig is.

Maar wat doen we nou echt?

Je kunt ons inschakelen voor het ontwerpen, bouwen en onderhouden van jouw webshop, wanneer deze op basis van Shopware is of mag worden gerealiseerd.

We stellen hoge eisen aan de webshops die we bouwen en onderhouden. Jij verdient er immers je brood mee en wilt graag vooruit.

Betrouwbaar
Stabiele techniek en een veilige omgeving voor jouw klanten zijn cruciaal voor het succes van je webshop. En dus testen we alles wat bouwen grondig en zorgen we voor een betrouwbare basis.

Razendsnel
Je gemiddelde bezoeker heeft de aandachtspanne van een goudvis. Dus wil je niet dat hij of zij de aandacht of interesse verliest tijdens het wachten. Een webshop die altijd razend snel is verkoopt beter en draagt bij aan je groei.

Integreerbaar
Een webshop moet naadloos in je organisatie en processen in te passen zijn. Het kunnen integreren met bestaande systemen is wat ons betreft basisvereiste voor een goede webshop.

Conversiegericht
Uiteindelijk gaat het jou en ons maar om één ding. Conversies, bezoekers die daadwerkelijk overgaan tot aankopen in jouw webshop. En dat liefst zo snel en vloeiend mogelijk, ongeacht vanaf welk apparaat en met welke betaal- en verzendmethode.