Systemen koppelen met Shopware

Een webshop staat vrijwel nooit op zichzelf. In een standaard digital commerce omgeving zijn er minimaal drie systemen gekoppeld aan je webshop. Je platform, verzendpartij en Payment Service Provider maken deel uit van het basispakket. In veel gevallen – ook in Shopware – zijn hier standaard al koppelingen voor beschikbaar.

Als je wilt koppelen met andere of ‘eigen’ systemen, zoals met een ERP-pakket of kassasysteem dan kan dat natuurlijk ook met Shopware. Bij Kiener hebben we namelijk veel ervaring in het bouwen van koppelingen tussen ons eigen platform en externe systemen. Is het systeem waaraan je jouw webshop wilt koppelen technisch te ontsluiten, bijvoorbeeld via een API? Dan kunnen wij Shopware ermee koppelen.

Maatwerk geen probleem

Is er werk op maat nodig om een koppeling met Shopware tot stand te brengen? Kiener levert aan klanten regelmatig maatwerkoplossingen voor betaalkoppelingen en koppelingen met vervoerders. Maar ook voor een uitgebreide connectie met je voorraadbeheer- of administratiesysteem draaien we onze hand niet om. Bijna niets is onmogelijk!

Kiener is de verbindende schakel

Benieuwd welke systemen er aan je webshop te koppelen zijn? We hebben Shopware onder meer gekoppeld met:

  • Mollie / Klarna (PSP)
  • WICS / Welpp (Warehouse Management Systeem)
  • Picqer (Warehouse Management Systeem)
  • Channable (feed management)
  • Exact Globe (administratie)
  • AccountView (administratie)

Aan de slag met koppelingen?

Wil jij je systemen ook koppelen aan Shopware? Of wil je meer informatie? Laat het ons weten. We informeren je graag over de mogelijkheden.

Neem contact op