Shopware of Magento?
Kies het juiste platform.

Voor een webshop is het belangrijk om het beste e-commerceplatform te kiezen. In onze whitepaper “Shopware vs. Magento” vind je per platform de voor- en nadelen op basis van onafhankelijk onderzoek.

Meer weten? Scroll verder.

Geen Shopware-marketing, maar een interessant en vooral eerlijk stuk!
Astrid Rotsteeg, WICS Logistics

Hoe maak je de juiste keuze?

  • Shopware verovert snel terrein in e-commerceland, waar Magento zijn sporen al heeft verdiend. Wij vergeleken beide platforms op basis van onafhankelijk onderzoek door een derde partij.
  • Van investering tot implementatie en van dagelijks gebruik tot dagelijkse marketing: een succesvolle webshop kent veel facetten. In ons whitepaper gaan we op een ieder van deze facetten in en vergelijken we beide platforms.

Benieuwd naar onze keuze? Shopware.

Maar wij van WC-eend proberen jou geen WC-eend te verkopen. In deze whitepaper laten we je wel graag zien waarom Shopware in onze ogen de toekomst is van e-commerce. Dat heeft te maken met voordelen zoals:

Alle facetten voor succes

Alle facetten voor succes

Shopware biedt niet alleen voordelen voor webshopeigenaren. Ook voor administrators, ontwikkelaars, gebruikers en marketeers.

blije klanten

Blije klanten

Met Shopware maak je de slimste webshop voor je klant. Zij kunnen heerlijk shoppen, zonder onnodig zoeken, twijfelen en invullen.

wereld veroveren

De wereld veroveren

De mogelijkheden van Shopware zijn enorm. Bijvoorbeeld als het gaat om internationalisering van je shop, etaleren van je producten en betaalmogelijkheden.

Meer weten over Shopware? Kiener.

Snel, makkelijk te integreren en conversiegericht: al deze factoren zijn noodzakelijk voor een succesvolle webshop. Klanten willen in een oogopslag zien wat ze kunnen kopen. En hoe ze dat moeten doen. Of het nu met hun smartphone is, via een desktop of via hun mobiele device. Kiener is gespecialiseerd in de bouw en groei van Shopware-webshops voor retailers, groothandelaren en merken. We helpen je graag om een succesvolle start te maken met je online business. Of een volgende stap te zetten in jouw succesverhaal.

Neem contact op